Wijnen uit de Loire

Domaine des Caillots AOC Touraine Sauvignon Blanc
Droge witte wijn met een briljant kleur en fruitige (perzik, litchi) en bloemige (acacia) aroma's; in de mond is hij expressief en rijk aan materie met een perfect evenwicht tussen vettigheid en levendigheid. ... (meer lezen)
8,50 €
Domaine de la Châtaigneraie - Clos la Lanterne AOP
100% Chenin Blanc.  Mooi diep en briljant goudgeel kleur. Intense en ontwikkelde neus met frisse florale en zeer rijpe fruitige aroma's. Aromatische en gebalde wijn op basis van chenin blanc met in de mond veel vettigheid. Uitstekend evenwic ... (meer lezen)
11,00 €
Domaine de l'Ecu Expression de Granit 2014 - AOC M
Aroma’s: rijk aan witte vruchten,  peer en ... de zee. Verder citrus, hazelnoot en minerale tonen.    In de mond:  fruitig, sappig en intens. Een mooi mondvullend volume met een levendig en elegant karakter. Zout, mineralen ... (meer lezen)
12,95 €
Domaine Figeat Pouilly Fumé Tradition - 2016
  Erg minerale Sauvignon Blanc met de typische vuursteen toets. Evenwichtig en met een intense neus en een frisse smaak.      100% Sauvignon Blanc ... (meer lezen)
12,95 €
Domaine Raimbault Sancerre 2016
    Frisse en levendige wijn met citrusaroma’s. De druiven groeien op “terres blanches” en dat geeft de wijn kracht en een zekere vettigheid, mooi verweven met het fruit.   ... (meer lezen)
15,00 €
Domaine Raimbault Sancerre Rouge 2015
Een best intense neus, fruitig en met hints van kruiden. Zeer zacht in de mond met zijdezachte tannines. Mooi voor wijnliefhebbers die een licht gekoelde rode wijn verkiezen.  Gepaste match voor uw charcuterieschotels, belegen kazen of z ... (meer lezen)
16,00 €
Domaine Cady Coteaux-du-Layon Saint-Aubin - Les Va
Dit is een grote en complexe zoete wijn op basis van chenin blanc met een briljant goudgeel kleur; hij heeft een rijke neus van mango, passievruchten en vijgen en is krachtig, maar zeer fijn en elegant in de mond met minerale en kruidige toe ... (meer lezen)
19,50 €