Wijnen uit de Loire

Domaine La Tour Beaumont Haut-Poitou Sauvignon Bla
Stuivende, frisse sauvignon blanc met de geur van fijn fruit en buxus. De milde, droge smaak is toegankelijk en blijft heerlijk aanhouden.    Prima aperitiefwijn, ook goed te combineren met frisse salades en ... (meer lezen)
10,40 € 2
Domaine de la Châtaigneraie - Clos la Lanterne AOP
100% Chenin Blanc.  Mooi diep en briljant goudgele kleur. Intense en ontwikkelde neus met frisse florale en zeer rijpe fruitige aroma's. Aromatische en gebalde wijn op basis van chenin blanc met in de mond veel vettigheid. Uitstekend evenwic ... (meer lezen)
12,45 € 2
Henri Bourgeois Cabernet Franc 2019
Fris en fruitig, met een toets specerijen. Drink hem licht gekoeld. Een wijn die iedereen kan behagen die op zoek is naar een zachte, voedselvriendelijke rode wijn met elegantie en toegankelijkheid.    ... (meer lezen)
13,75 € 2
Domaine de Montine Viognier - 2022
Het is een typische viognier neus met aroma's van abrikoos en viooltjes. De aanzet is droog en fris, en evolueert naar een ronde fruitige smaak die vrij lang blijft hangen. ... (meer lezen)
14,50 € 2
Domaine Figeat Pouilly Fumé Tradition - 2023
  Erg minerale Sauvignon Blanc met de typische vuursteen toets. Evenwichtig en met een intense neus en een frisse smaak.      100% Sauvignon Blanc ... (meer lezen)
16,50 € 2
Moulin de Chauvigné Coteaux-du-Layon « La Croix B
Dit is een grote en complexe zoete wijn op basis van chenin blanc.  Volgeel van kleur, krachtig en verfijnd met nuances van rijpe perzik, abrikoos en amandel. De smaakstructuur is vol, rond, zoet en eindigt met een aanhoudende, zachte afdron ... (meer lezen)
16,95 € 2
Merlin Cherrier Sancerre 2023
Frisse en levendige wijn met citrusaroma’s. De druiven groeien op “terres blanches” en dat geeft de wijn kracht en een zekere vettigheid, dat alles mooi verweven met het fruit.   ... (meer lezen)
17,50 € 2