Overeenkomstig de Belgische wetten, is verkoop van alcoholhoudende dranken verboden aan -16 jarigen, en in geval van sterke drank aan -18 jarigen.  Details i.v.m. deze wetgeving vindt u via deze link.

 

En de transportkosten?

  • WE LEVEREN GRATIS VANAF € 100,00 in BELGIË (in dit geval is de levering op een tijdstip dat past in onze leveringsschema's voor uw streek).

  • Voor alle andere bestellingen rekenen we € 10,00 transportkosten aan. Dit geldt ook voor bestellingen die per koerier verzonden worden omdat ze niet onder voorgaand geval passen.

  • We leveren niet in het buitenland.

 

Hoe bestellen?

De site beschikt over een eenvoudig te gebruiken online winkelkar. U kiest uit ons aanbod, kiest een betalingsmethode en geeft aan of u de wijn afhaalt of liever door ons aan huis laat bestellen.

 

Hoe betalen?

Betalingen geschieden bij levering van de goederen (contant of via onze mobiele betaalterminal) of via voorafbetaalde overschrijving. In geval een factuur wordt uitgeschreven, geldt bij niet betaling van de factuur voor de op de factuur vermelde vervaldatum, een verwijlinterest van 9,5% met een minimum van € 50,00. Alle geschillen dienen binnen de 48u kenbaar gemaakt te worden. Betwistingen kunnen enkel via de handelsrechtbank in Leuven en in de Nederlandse taal aanhangig gemaakt worden.

 

Indien u betaalt via overschrijving kan u het verschuldigde bedrag overmaken op: 

 

IBAN N°: BE02 0016 3697 6040

BIC: GEBABEBB

 

 

 

Kan er aan huis geleverd worden?

Ja. Wij leveren uw wijnen op het door u gewenste adres. Tijdens het uitchecken van uw bestelling kan u aangeven hoe dit precies in zijn werk moet gaan.

Zijn kortingen cumuleerbaar?

Andere korting (bv. bedrijfskortingen, gratis geschenkbonnen, door ons toegekende kortingen op toekomstige aankopen,....) zijn niet cumuleerbaar met deze of andere promoties.

 

Bestellingen van relatiegeschenken en accessoires zonder wijn (in dezelfde bestelling), verzenden we via de post en verzoeken u de reële postkosten (door ons aan u via e-mail voorgesteld) over te schrijven samen met uw bestelling.

 

 

Kan ik een bestelling zelf afhalen?

Graag. Dat kan in onze winkel: Stationsstraat 256, Rotselaar op woensdag t.e.m. vrijdag van 11.00 u tot 18.00 u en zaterdag van 10.00 u tot 18.00 u.