Zoete Wijnen (Wit en Rood)

Dom. Des Cassagnoles Gros Manseng Moelleux 2022
Zoete wijn, mét frisse zuurtjes.  In de geur tonen van rijp fruit. De smaak zet zoetig in en wordt ondersteund door frisheid waardoor de afdronk best lang is. De smaak blijft ook lang aanwezig. Dé klassieke combinatie met diverse patésoorten ... (meer lezen)
8,45 € 2
Valle delle Rose Brachetto d’Acqui DOCG 2022
Een rode wijn uit Piemonte, die je koel drinkt, net zoals een witte wijn.  Licht in alcohol (slechts 5,5 %) en barstensvol krokante rode vruchten.  De lichte pareling, versterkt het verfrissende effect.  Prachtig en origineel aperitief, ... (meer lezen)
12,50 € 2
Ca'd'Gal Moscato d'Asti DOC (Wit) - 2022
Licht mousserende zoete wijn vol lente aroma's van bloesems, rozen, sinaasappel, perzik en druiven. Verrukkelijk fris. De lichtparelende bubbels reinigen op een gracieuze wijze de mond na elke hap van uw aperitiefhapje of vruchtendesserts of ... (meer lezen)
14,95 € 2
Maury Dom. Serre Romani (Rood) - 2020 / 2021
Dé perfecte begeleider van op chocolade gebaseerde gerechten.  Rijp zwart fruit van braambessen en zwarte kersen, zongedroogd fruit met aroma’s van pruimen en rozijnen, zwarte chocolade en specerijen. Wat een uitbundig boeket ! Een volle, sm ... (meer lezen)
16,95 € 2
Moulin de Chauvigné Coteaux-du-Layon « La Croix B
Dit is een grote en complexe zoete wijn op basis van chenin blanc.  Volgeel van kleur, krachtig en verfijnd met nuances van rijpe perzik, abrikoos en amandel. De smaakstructuur is vol, rond, zoet en eindigt met een aanhoudende, zachte afdron ... (meer lezen)
16,95 € 2