Witte wijnen uit Zuid-Afrika

De Morgenzon Walvisch Kaapse Wit 2022 - Stellenbos
Een echte "Cape blend" van de hand van meesterwijnmaker Carl van der Merwe van DeMorgenzon. Walvisch is de schuit waarmee Jan van Riebeeck op 6 april 1652 aanmeerde bij Kaap de Goede Hoop.  Fijn geurende droge witte wijn met aroma's van lichte k ... (meer lezen)
8,95 € 2
Spier Signature Chenin Blanc - 2023
De druivenstokken bevinden zich in het koelste deel van de 'Western Cape' en dat vertaalt zich in het prachtige frisse karakter van deze wijn. Strogeel met een groene tint, geeft deze witte wijn aroma's van subtropisch fruit, limoen, meloen ... (meer lezen)
9,75 € 2
DeMorgenzon Meastro Blanc 2020 - Stellenbosch
Deze wijn wordt reeds jaren als één van de beste Zuid-Afrikaanse wijnen beschreven in de vakpers.  Beladen met mooie scores dus.   Expressief, fruitig en verfijnt. Droge witte wijn met een rijk aroma van rijp tropisch fruit en verf ... (meer lezen)
20,90 € 2
Spier 21 Gables Chenin Blanc 2021
De 21 Gables dankt zijn naam aan de 21 Cape Dutch monumenten van Spier. Dit is een Chenin blanc met een bijzondere diepgang en complexiteit. Vol en krachtig, gedroogde abrikozen, vanille, rokerig, honing, vleugje sinaasappel, aroma­tisch en ... (meer lezen)
23,75 € 2

Rode wijnen uit Zuid-Afrika

Spier Signature Pinotage 2022
Geur: heerlijk vers fruit en kokos. Kruiden, peper, vanille, leer en tabak. Smaak: Fris en verfijnd, zacht en romig, met veel kersen, frambozen, tabak en een hint van rokerigheid. Robuust van smaak, lekker kruidig. Aanbeveling: Lekke ... (meer lezen)
9,75 € 2
Spier Creative Block 5 2018
  Elegante Bordeaux blend.   Merlot, de grootste component in deze mix, zorgt voor de structuur en de Cabernet Sauvignon zorgt voor een mooie mondvulling. Malbec verhoogt de fruit sensatie, terwijl de Cab ... (meer lezen)
20,75 € 2
Spier 21 Gables Pinotage 2018
Prachtig voorbeeld van een moderne, heerlijk soepele Pinotage, breed en intens, met chocola, kruiden en vanille, specerijen, zwarte kersen, koffie, weelderig in de smaak, karaktervol, heerlijk soepel, met peper en wat room. Heerlijk bij rill ... (meer lezen)
29,95 € 2