Hoe het begon...

 

Mijn start...

Na 18j meedraaien in een internationale management functie bij een Amerikaans software bedrijf, vonden we het in 2011 tijd om de "vliegtuig op - hotel in - weinig thuis" levenstijl een nieuwe wending te geven. 

 

Ik wenste...

Dat de flessen die voortkomen uit ons magazijn bijdragen tot vriendschappen, gezelligheid, plezier, en tevredenheid.

 

Ik droomde...

Dat onze flessen vaste partners zijn in woonkamers, restaurants, bij verenigingen. Op gewone, goede en uitzonderlijke dagen.. Onder brede scharen gelijkgezinden, de familie of als stiekeme getuige bij de intimiteit onder geliefden. 

Ik hoop...

Dat onze wijnen een bron zijn van diversiteit in taal, streek en cultuur.

 

Ik ben mij ervan bewust...

Dat het nastreven van excellentie moeilijk is - en vrees ik - nog steeds ver weg. Toch is dit ons streven en onze motivatie.

Johan Rosius

Zaakvoerder

 

Gediplomeerd Sommelier-Conseil en

W.S.E.T Advanced Certified.

Onze Werkwijze...

 

 

  • Onze missie: een betrouwbare kwaliteitsfilter zijn naar de markt.

  • Onze opdracht: wijnen vinden die boven hun prijsgewicht boksen.

  • Onze aanpak:

    • We weten graag wat we in het glas hebben. Dat kan best door ter plaatse bij de wijnboer af te stappen. Door het bezoeken van wijndomeinen leren we niet enkel de wijn maar ook de passie en het vakmanschap van de wijnboer(in) appreciëren. 

    • We zijn niet blind voor de kwaliteit van de bekende domeinen maar nemen deze enkel op in ons aanbod indien de kwaliteit-plezier balans in evenwicht is. Ons motto: betaal de wijn, niet de naam.  Vandaar dat je bij ons geen wijnen onder de €5,00 vindt (want daaronder is de kwaliteit niet gegarandeerd), maar ook geen boven de € 50,00

    • Wij verkopen geen wijn, maar een service: deskundig wijn-spijs advies, wijn in consignatie voor uw feesten, thuisdegustaties en wijnkursussen, tot het plaatsen uw aankopen in de koffer van uw auto.