Witte Wijnen uit de Bordeaux

Rode Wijnen uit de Bordeaux

Château Lajarre "Eléonore" - Bordeaux Superieur (r
Aangename neus van rood fruit aangevuld met toetsen van geroosterd brood. De smaak is vol, maar zeer evenwichtig en 'vriendelijk'. M.a.w de tannines zijn versmolten. Coup de coeur bij Gault Millau. Erg mooie Bordeaux voor deze prijs die meni ... (meer lezen)
9,90 € 2
Château Godeau Ducarpe St.Emilion grand cru 2016 /
Aroma's van rijpe rode bessen, bloemen en zwart fruit, met een geroosterde ondertoon. Een mond vol fruit en een impressie van tabak en cacao. De tannines zijn aanwezig maar toch al mooi afgerond. Een evenwichtige wijn met fijne zuren en ... (meer lezen)
15,45 € 2
Château Fougueyrat Saint Emilion Grand Cru 2018
Heerlijk zwoel in de geur, lichte kruidigheid, laurier, vanille, rokerig, breed en subtiel.  Mooi bij steakgerechten, lichtere wildgerechten, reebiefstuk met dadelpuree, fazant, stoofpot van konijn, licht belegen kazen. ... (meer lezen)
17,95 € 2
Château La Peyre 2015
Château La Peyre is een Cru Artisan die de krachtige Saint-Estèphe appellatie belichaamt. Cru Artisan zijn geselecteerde kwaliteitswijnen boven de Grands Crus Classés en de Cru Bourgeois. Slechts 44 eigendommen zijn toegestaan het label Cru ... (meer lezen)
18,80 € 2
Château Ame de Musset Lalande-de-Pomerol 2012
Pascal Delbeck is ondertussen uitgegroeid tot een icoon in de wijnwereld en dat sinds hij Château Ausone runde. Pittig van geur met rood fruit en lichte, kruidige nuances van eikenhout. De smaakstructuur is vol, krachtig en evenwichtig in de ... (meer lezen)
22,60 € 2
Chateau Haut Breton Larigaudiere, Ac Margaux Cru B
Deze Margaux toont zijn klasse onmiddellijk met zijn diepe en intense, briljante robijnrode kleur en zijn elegante neus van rood fruit en vanille; in de mond valt hij op door zijn kracht, zijn volle, vlezige smaak en grote frisheid.   ... (meer lezen)
31,50 € 2
Ch. Mouton Rothschild 1er Grand Cru Classé 1990
De expressieve neus genereert aroma's van pruimen, humus, tabak met een lichte eiken toets. De aanzet is zacht met verfijnde, zijdeachtige en aanhoudende tannines. Het etiket is een eerbetoon aan Francis Bacon, de expressionistische kunstsch ... (meer lezen)
599,00 € 2