Witte Wijnen uit de Bordeaux

Rode Wijnen uit de Bordeaux

Château Lajarre "Eléonore" - 2019
Aangename neus van rood fruit aangevuld met toetsen van geroosterd brood. De smaak is vol, zeer evenwichtig en 'vriendelijk'. M.a.w de tannines zijn versmolten. Ooit de coup de coeur bij Gault-Millau. Erg mooie Bordeaux voor deze prijs die m ... (meer lezen)
11,40 € 2
Château Fougueyrat Saint Emilion Grand Cru 2019
Heerlijk zwoel in de geur, lichte kruidigheid, laurier, vanille, rokerig, breed en subtiel.  Mooi bij steakgerechten, lichtere wildgerechten, reebiefstuk met dadelpuree, fazant, stoofpot van konijn en licht belegen kazen. ... (meer lezen)
19,50 € 2
Chateau Haut Breton Larigaudiere, Ac Margaux Cru B
Deze Margaux toont zijn klasse onmiddellijk met zijn diepe en intense, briljante robijnrode kleur en zijn elegante neus van rood fruit en vanille; in de mond valt hij op door zijn kracht, zijn volle, vlezige smaak en grote frisheid.   ... (meer lezen)
31,50 € 2
Ch. Mouton Rothschild 1er Grand Cru Classé 1990
De expressieve neus genereert aroma's van pruimen, humus, tabak met een lichte eiken toets. De aanzet is zacht met verfijnde, zijdeachtige en aanhoudende tannines. Het etiket is een eerbetoon aan Francis Bacon, de expressionistische kunstsch ... (meer lezen)
599,00 € 2