Wijnen uit Sicilië

Pieno Sud Bianco - Sicilië 2020
Een sappige en opwekkende wijn gemaakt van typische Siciliaanse druivenrassen. Lekker fruitig, mooie aangename zuren en een zachte afdronk. ... (meer lezen)
7,50 € 2
Colpasso Nero d’Avola 2020
De wijn heeft opvallende fruitaroma's van kers, pruim en zwarte bes.  Appassimento is een wijntechniek, waarmee bijzonder smaakvolle, intense wijn wordt gecreëerd. Eerst gaat men de druiven drogen, vervolgens worden ze opgestapeld in ... (meer lezen)
10,95 € 2
Cantina Fina Kebrilla Grillo, Sicilia IGP 2021
Bloesems, zeste van sinaasappel en een tropische toets maken dit een fascinerende witte wijn welke het volledige potentieel van de Grillo druif toont. Lange, droge afdronk. ... (meer lezen)
11,90 € 2
Cantina Fina "Taif" Zibbibo 2021
Zibibbo, de Siciliaanse naam voor muskaatdruif wordt hier geproduceerd in een minder voorkomende droge stijl, zonder afbreuk te doen aan de typische bloemen en exotische fruitaroma's. Mooi op zichzelf en een uitstekende partner voor de gekru ... (meer lezen)
12,95 € 2
Barone Montalto Ammasso Rosso - IG¨Sicilia 2018
Een originele combinatie van druivenrassen (nerello mascalese, nero d'avola, merlot, cabernet sauvignon) die het rijke karakter van de typische Siciliaanse druivenrassen combineert met de Franse structuurdruiven.  Rijpe rode vruchten, noten, ... (meer lezen)
17,50 € 2