Wijnen uit Sicilië

Dragunera Grillo 2016 IGT Sicilië
Een frisse elegante wijn die gewoon erg lekker smaakt. De Grillo druif geeft zachte fruitge wijnen met even zachte zuurtjes. Niet meer maar ook zeker niet minder. Voor deze prijs konden we niet weerstaan deze mooie wijn op te ... (meer lezen)
6,95 €
Dragunera Nero d'Avola 2016
Heerlijk zacht. Kaneel en gedroogde pruimen in een soepele romige finale.
6,95 €
Cantina Fina Kebrilla Grillo, Sicilia IGP 2015
Bloesems, zeste van sinaasappel en een tropische toets maken dit een fascinerende witte wijn het volledige potentieel van de Grillo druif toont. Lange, droge afdronk. ... (meer lezen)
10,00 €
Cantina Fina "Taif" Zibbibo 2016
Zibibbo, de Siciliaanse naam voor muskaatdruif wordt hier geproduceerd in een minder voorkomende droge stijl, zonder afbreuk te doen aan de typische bloemen en exotische fruitaroma's. Mooi op zichzelf en een uitstekende partner voor de gekru ... (meer lezen)
11,00 €
Terreliade Nirà (Rood) - Sicilia I.G.T - 2012
Het vlaggenschip van de Siciliaanse wijn, Nero d'Avola vindt in Nira een droom ("Nira" in Siciliaanse) van en wijn. Opmerkelijk briljante robijnrode kleur. Geurige rijp rood fruit begeleidt verleidelijke peper en koffie specerijen in de neus ... (meer lezen)
14,00 €
Passopisciaro Passorosso 2015
Wijngaarden op de flank van de Etna vulkaan. Gelaagde en complexe wijn, vriendelijk en subtiel.  Aroma’s van wilde bloemen, wilde bessen, cassis, kruiden.  Veel materie en erg subtiel. Een wijn voor genieters die de structuur van een Barolo ... (meer lezen)
29,85 €