Wijnen uit Puglia

Pieno Sud Rosé 2018
Wat een heerlijk glas rose, vol en toch verfrissend met geuren van aardbei, frambozen, besjes en oranjebloesem. De smaak is zacht en fruitig, eindigend met een tikkeltje spicy finale!    ... (meer lezen)
6,95 € 2
Luccarelli Negroamaro (Rood) - Puglia IGT - 2017
Uit de laars van Italië. Diep, rijk, rustiek maar soepele Negroamaro. Ondertussen heeft deze wijn een mooie schare fans opgebouwd!   100% Negroamaro ... (meer lezen)
8,20 € 2
Luccarelli Primitivo (Rood) - Puglia IGT - 2017
Puglia ligt in het zuiden van Italië, gelegen in de "hiel" van het land. Primitivo, die wordt verondersteld om een voorouder van de Zinfandel te zijn, wordt verbouwd en gemaakt in een weelderige, cherry-vruchten beladen rode wijn die het bes ... (meer lezen)
8,20 € 2
Mocavero Primitivo 2017
Kersen, pruimen en kruidig. Een vleugje drop, maar het fruit voert de boventoon, omgeven door een kleine vanille toets. Heerlijke wijn!   ... (meer lezen)
8,50 € 2
Mocavero Salice Salentino Rosso DOC 2016
Vol en krachtig. Mooi fruit in de smaak, met kersen en gedroogde pruimen en  specerijen. In de geur peperig, aangenaam chocola en kruiden, zwarte kersen.   Negroamaro en Malvasia Nera ... (meer lezen)
8,50 € 2
Mocavero Salice Salentino Riserva Puteus DOC 2015
Een vleugje leer en kruidigheid, maar ook kersen, vanille en amandelen.  Een warme en zwoele smaak, kruidig, niet te zwaar. Lekker!   100% Negroamaro   ... (meer lezen)
9,95 € 2
Cantine Due Palme Serre Susumaniello 2017
Volle, krachtige rode wijn van de wat minder bekende susumaniello druif.  Maar wat een mooie wijn!  Analisten zoals Robert Parker en vele anderen vertalen dit in hoge scores. Dieprood van kleur en intens van geur, met rijp fruit, pruimen en ... (meer lezen)
11,95 € 2
Cantine Menhir Minutolo pass o Fiano 2017
  Krachtige geur, bloemen, perzik, anijs, munt, ananas, exotisch en open, rijk, mango, een vleugje venkel, veel wit fruit, aangenaam citrus, mooi breed en open   ... (meer lezen)
11,95 € 2
Mocavero Santufili Primitivo 2013 - Puglia
Kersen en zwarte bessen, krenten, warm, vanille, een zoete kruidigheid. mooi rijk en krachtig, heel zwoel en intens. een wijn voor bijzondere gelegenheden.  
13,85 € 2