Wijnen uit Puglia

Pieno Sud Rosé 2022
Wat een heerlijk glas rosé, vol en toch verfrissend met geuren van aardbei, frambozen, besjes en oranjebloesem. De smaak is zacht en fruitig, eindigend met een tikkeltje spicy !    ... (meer lezen)
8,30 € 2
Luccarelli Negroamaro (Rood) - Puglia IGT - 2021
Uit de laars van Italië. Rijke, kruidige soepele wijn. Perfect bij pastagerechten, rood vlees en gevogelte.   100% Negroamaro ... (meer lezen)
9,95 € 2
Luccarelli Primitivo (Rood) - Puglia IGT - 2021
Puglia ligt in het zuiden van Italië, gelegen in de "hiel" van het land. Primitivo, die wordt verondersteld om een voorouder van de Zinfandel te zijn, wordt verbouwd en gemaakt in een weelderige, cherry-vruchten beladen rode wijn die het bes ... (meer lezen)
9,95 € 2
Mocavero Primitivo 2021
Kersen, pruimen en kruidig. Een vleugje drop, maar het fruit voert de boventoon, omgeven door een kleine vanille toets. Heerlijke wijn !   ... (meer lezen)
10,95 € 2
Mocavero Salice Salentino Rosso DOC 2020
Vol en krachtig. Mooi fruit in de smaak. Aroma's van kersen en gedroogde pruimen en specerijen. In de geur peperig, impressie van zwarte chocolade, kruiden en zwarte kersen.   Negroamaro en Malvasia Nera ... (meer lezen)
10,95 € 2
Mocavero Puteus Riserva Salice Salentino DOC 2019
Een vleugje leder en kruidigheid, maar ook kersen, vanille en amandelen.  Een warme en zwoele smaak, kruidig, niet te zwaar. Lekker !   100% Negroamaro   ... (meer lezen)
12,50 € 2
Cantine Due Palme Serre Susumaniello 2021
Volle, krachtige rode wijn van de wat minder bekende susumaniello druif.  Maar wat een klasse wijn!  Analisten zoals het team van Robert Parker en vele anderen vertalen dit in hoge scores. Dieprood van kleur en intens van geur, met rijp frui ... (meer lezen)
12,75 € 2
Mocavero Santufili Primitivo 2019 - Puglia
Kersen en zwarte bessen, krenten, warm, vanille, een zoete kruidigheid. mooi rijk en krachtig, heel zwoel en intens. Een bijzondere wijn voor bijzondere gelegenheden. Best karaferen, om lucht te geven !   ... (meer lezen)
15,90 € 2