Licht zoete & licht parellende wijnen

Ca'd'Gal Moscato d'Asti DOC (Wit) - 2018
Licht mousserende zoete wijn vol lente aroma's van bloesems, rozen, sinaasappel, perzik en druiven. Verrukkelijk fris. De lichtparelende bubbels reinigen op een gracieuze wijze de mond na elke hap van uw aperitief hapje of vruchtendesserts o ... (meer lezen)
12,30 € 2
Valle delle Rose Brachetto d’Acqui DOCG 2018
Een rode wijn uit Piemonte, die je koel drinkt, net zoals een witte wijn.  Licht in alcohol (slechts 5,5 %) en barstensvol krokante rode vruchten.  De lichte parelling, versterkt het verfrissende effect.  Prachtige en originele aperitief ... (meer lezen)
11,95 € 2

Witte wijnen uit Piemonte

Monchiero Carbone Roero Arneis 2017
Arneis is een van de oudste witte druivenrassen van Piemonte. De 'azienda' bevindt zich in Canale, in het hart van Roero, de streek waar Monchiero Carbone tot de groep van beste producenten behoort.   Droge witte wijn met een a ... (meer lezen)
12,50 € 2

wijn toscane

Rode wijnen uit Piemonte

CONTERNO FANTINO DOLCETTO D'ALBA 2018
De wijngaard vind je in Monforte in het bekende Barolo gebied. Dolcetto-wijn met een milde en fruitige smaak, zonder houtrijping.    Veel rood fruit zoals kersen en rode bessen. Ook wat rozen in de geur.  Lichte kruidigheid en ... (meer lezen)
12,95 € 2
Olim Bauda Barbera d'Asti La Villa 2017
Een mooi voorbeeld van een betaalbare Barbera. De wijnmaker stelt zich als doel een van de beste, niet-houtgerijpte Barbera’s te maken, met maximale terroir- en druifexpressie.  Fruitig en licht kruidig van geur, met nuances van rijpe bramen ... (meer lezen)
12,95 € 2
Massolino Barbera D'Alba 2017
De Massolino Barbera D'Alba heeft diepe paarse kleur. In de neus is hij elegant, zoet, met intense en fruitige aroma’s die zo typisch zijn voor Barbera. De smaak is mineralig, fruitig, fris e ... (meer lezen)
14,50 € 2
Olim Bauda Barbera d'Asti La Rocchette 2015
  Le Rocchette rijpt ongeveer achttien maanden in grote eiken vaten van 2.500 liter en is dus rijker en complexer van smaak van de La Villa.  Een mix van kruidig, met wat ceder, en fris rood fruit. De volle, sappige smaak blijft lang ... (meer lezen)
16,65 € 2
Massolino Langhe Nebbiolo 2017
Elegante geur waarin framboos, viooltjes voorkomen. Mooie rijpe aanzet met een aardse toets, kruidig, kaneel, licht vanille toets.  Volle stevige smaak met aangename zuren en een erg harmonieuse finale. Mooi! ... (meer lezen)
18,50 € 2
Massolino Barolo Serralunga 2014
De druiven zijn afkomstig van verschillende wijngaarden in Serralunga en dit zorgt voor een breed spectrum van aroma's, variërend van verleidelijke kruidige tonen tot een hele fruitkorf en bloemen. Uitstekend gestructureerde wijn die op alle ... (meer lezen)
33,50 € 2
Pio Cesare Barolo 2014
Pio is van mening dat het blenden van druiven uit verschillende wijngaarden hun Barolo uniek maakt. De druiven zijn afkomstig van Serralunga, La Mora en het dorpje Barolo.  Het resultaat:  een unieke en onnavolgbare wijn in d ... (meer lezen)
59,50 € 2