Licht zoete & licht parellende wijnen

Ca'd'Gal Moscato d'Asti DOC (Wit) - 2019
Licht mousserende zoete wijn vol lente aroma's van bloesems, rozen, sinaasappel, perzik en druiven. Verrukkelijk fris. De lichtparelende bubbels reinigen op een gracieuze wijze de mond na elke hap van uw aperitief hapje of vruchtendesserts o ... (meer lezen)
12,50 € 2
Valle delle Rose Brachetto d’Acqui DOCG 2019
Een rode wijn uit Piemonte, die je koel drinkt, net zoals een witte wijn.  Licht in alcohol (slechts 5,5 %) en barstensvol krokante rode vruchten.  De lichte pareling, versterkt het verfrissende effect.  Prachtig en origineel aperitief, ... (meer lezen)
12,25 € 2

Witte wijnen uit Piemonte

Monchiero Carbone Roero Arneis 2019
Arneis is een van de oudste witte druivenrassen van Piemonte. De 'azienda' bevindt zich in Canale, in het hart van Roero, de streek waar Monchiero Carbone tot de groep van beste producenten behoort.   Droge witte wijn met een a ... (meer lezen)
12,50 € 2

wijn toscane

Rode wijnen uit Piemonte

Olim Bauda Barbera d'Asti La Villa 2019
Een mooi voorbeeld van een betaalbare Barbera. De wijnmaker stelt zich als doel een van de beste, niet-houtgerijpte Barbera’s te maken, met maximale terroir- en druifexpressie.  Fruitig en licht kruidig van geur, met nuances van rijpe bramen ... (meer lezen)
12,95 € 2
Olim Bauda Barbera d'Asti Le Rocchette 2017
  Le Rocchette rijpt ongeveer achttien maanden in grote eiken vaten van 2.500 liter en is dus rijker en complexer van smaak dan de La Villa.  Een mix van kruidig, met wat ceder, en fris rood fruit. De volle, sappige smaak blijft lang ... (meer lezen)
16,65 € 2
Pio Cesare Barolo 2016
Pio is van mening dat het blenden van druiven uit verschillende wijngaarden hun Barolo uniek maakt. De druiven zijn afkomstig van Serralunga, La Mora en het dorpje Barolo.  Het resultaat: een unieke en onnavolgbare wijn in ... (meer lezen)
59,50 € 2