Wijnen uit Friuli

Di Lenardo Father's Eye Chardonnay 2017
Volle, aromatische chardonnay met karameltonen, boter en overrijp wit fruit in de geur. De smaak is zacht en rond, met een geurige afdronk van rijpe fruittonen en eikenhout.  Lekker zo, maar met behoorlijk wat gastronomisch potentieel  ... (meer lezen)
12,95 € 2
Di Lenardo Friuli Toh! Friulano 2017
TOH!, een knipoog naar de voormalige benaming tocai friulano. Vanaf 2007 is de naam tokai alleen nog toegestaan voor Hongaarse tokajiwijnen. De Italiaanse wijnmakers uit Friuli bedienen zich sindsdien van de naam friulano.  Fruitig (perzik,  ... (meer lezen)
9,95 € 2
Di Lenardo Rosso Ronco Nole 2015
Refosco is dé autochtone rode wijndruif van Friuli, die meestal frisse zuren behoudt. De wijnmaker mengt ze daarom met de zachte merlot en de meer pittige cabernet sauvignon. Het resultaat is een verleidelijke wijn met rijp rood fruit, karam ... (meer lezen)
11,95 € 2
Isola Augusta Pinot Grigio IGP Friuli Latisana 201
Geparfumeerde stijl met perzik en peer aroma's. Zachte textuur en zachte zuren,  De typische stijl van de wijnmaker: elegant, zuiver en toch voldoende kracht! ... (meer lezen)
10,25 € 2
Isola Augusta Refosco 2017
Zwarte woudvruchten, kreupelhout en vanille. Een wijn met een uitstekende structuur. Een wijn die in rekordtempo een favoriet werd onder onze klanten. Klaar om nu te genieten, maar gaat ook nog jaren mee. ... (meer lezen)
10,95 € 2
Isola Augusta Schioppettino 2017
Lekker krokante en frisse framboosjes, violet en rozenaroma's. Zachte wijn en toch een degelijke structuur. Verassend lekker!
10,25 € 2