Wijnen uit Alto Adige

Cantina Andrian Rubeno Lagrein 2017
Lagrein is een typische druif uit Alto Adige die u absoluut eens moet proeven. Een verleidelijke wijn met geuren en smaken van kersen, krentjes, vlierbessen met een aardse stuctuur.   Mooi bij kipgerechten, kalkoensalade, licht ... (meer lezen)
13,25 € 2
Cantina Andrian Somereto Chardonnay 2017
Wijn uit Alto-Adige staat bekend om zijn verfrissende smaak.  Daar zorgt de verkoelende invloed van de nabijgelegen Alpen voor.  Deze chardonnay rijpt op zijn eigen dode gistcellen (“sur lie”) op een roestvrijstalen tank. Hij krijgt dus g ... (meer lezen)
12,50 € 2
Cantina Andrian Tor di Lupo 2015
Absolute topwijn!  Voor de liefhebbers van het betere en wat krachtigere werk.  De 'Tor di Lupo Riserva' heeft een geur van pruimen en kersen.  Rokerig, wat bittere chocolade, aards.   Heerlijk bij Stoofschotels, entrecote van ... (meer lezen)
29,95 € 2
St Michael-Appiano Pinot Grigio 2017
Een frisse en fruitige Pinot Grigio met citrus, peer, honing en minerale aroma’s. De helft van het sap werd gevinifieerd in grote houten vaten.   Bijzonder evenwichtig en met een lange afdronk. ... (meer lezen)
16,85 € 2
St. Michael -Appiano Riesling Montiggl (Wit) - Alt
Een ongewone witte wijn, beschouwd als een van de beste en meest onderscheiden wijnen ter wereld. Kristal helder, met een geel-groene kleur en gekenmerkt door intensieve aroma's. Elegante en droge smaak. ... (meer lezen)
18,50 € 2
Tiefenbrunner Muller Thurgau Feldmarschall Müller
Tiefenbrunner heeft een wijngaard op een bijzondere plek: op een hoogte van maar liefst duizend meter. Op twee wijngaarden in Zwitserland na, is dat de hoogste wijngaard in Europa.    Dat levert een wijn op die bijzonder rijk e ... (meer lezen)
32,90 € 2