Moncare kan je vertalen als “Mijn liefde”. Geen toeval, want Moncaro brengt u wijnen om verliefd op te worden voor iedere dag en elk moment. Heerlijke en typische Italiaanse wijnen die passen bij iedere keuken en bij uitstek de Italiaanse!

Dwaalt u in gedachten af naar Italië. Denk aan prachtige natuur, langgerekte valleien bezaaid met robuuste kastelen en ruik de geur van gerechten uit de beroemde keuken waar Italië zichzelf mee op de wereldkaart heeft gezet. Dat is Marche bij uitstek


Diep geworteld in Marche en vol trots op het gebied dat haar de typische en unieke druivensoorten brengt heeft Moncaro een rijkdom aan wijngaarden beplant met de meest bekende druivensoorten waaronder de bekende Verdicchio, Sangiovese en Montepulciano.

In haar drie wijnkelders, die gesymboliseerd worden door de drie kantelen boven de naam Moncaro op het wijnetiket, maakt Moncaro heerlijke, toegankelijke maar vooral typisch Italiaanse wijnen die uitermate geschikt zijn om gewoon, zomaar te drinken maar zeker ook passen bij een goede maaltijd…vooral als het een Italiaanse is!