Rosé Wijnen

Pieno Sud Rosé 2022
Wat een heerlijk glas rosé, vol en toch verfrissend met geuren van aardbei, frambozen, besjes en oranjebloesem. De smaak is zacht en fruitig, eindigend met een tikkeltje spicy !    ... (meer lezen)
8,30 € 2
Château Fontarèche Rosé Corbières 2023
Deze rosé van het bekende zuid-franse huis Château Fontarèche behoort tot het beste van 'la vie en rose' dat Frankrijk in het glas tovert. Prachtig rijp fruitparfum met een rijk palet van bramen, kersen, bosaardbeien en rode neusjes. Ook in ... (meer lezen)
9,95 € 2
French Défilé Anne De Joyeuse Rosé 2022
Aroma's van steenfruit, bloemen en mineraliteit met een lactisch kantje gecombineerd met een licht kruidige toets. In de smaak klein rood fruit, zoals aardbeien, aalbessen en frambozen. Licht vettig en evenwichtig in de mond. Lekker bij aper ... (meer lezen)
9,95 € 2
Costaripa RosaMara DOC Valtenesi 2022
Mooie hinten van rood fruit zoals aardbei, frambozen, kersen en granaatappel. De smaak is echt een sensatie, vol en harmonieus. Veel tinten van rood fruit, mooie structuur en een klein bittertje van een amandel. Perfecte lange afdronk. ... (meer lezen)
16,45 € 2
MAGNUM (1,5 L)AIX Coteaux d'Aix en Provence 2023
Maison Saint Aix heeft slechts één doel: het produceren van de beste rosé in de wereld. Neem de proef op de som en laat u verrassen door deze top rosé! AIX is een perfecte match met lichte salades, gegrilde vis, wit vlees en Aziatische g ... (meer lezen)
34,90 € 2

Rosé Bubbels

Reichsrat Von Buhl Brut Rosé
Het beste rosé champagne-alternatief!  Bleekroze mousserende wijn met een fraai, delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. De smaak is zacht, rond en met een erg lange afdronk Verfijnd en verfrissend. Heerlijke, kwaliteitsvolle mousseux ... (meer lezen)
22,50 € 2